Geld verdienen

De komst van de computer stelt je in staat om geld te verdienen vanuit huis. Denk hierbij aan geld verdienen met enquêtes invullen, producten testen en vele andere manieren. Je deelt je eigen tijd in, je bepaalt dus zelf wanneer je bijverdient.

Geld verdienen!

MijnWinkel

Mijn winkel Bij MijnWinkel.nl zet je voor een paar euro per maand al een webwinkel op. Via de gebruiksvriendelijke interface kan iedereen een webwinkel beginnen. Weet je niet zeker of de dienst wat voor je is? Je kunt een gratis proef-account aanvragen, en zo eerst alles eens testen alvorens je de dienst besluit af te nemen.

Je kunt je eigen layout vormgeven voor je webwinkel, en zelfs databases en excel-bestanden importeren om zo je producten eenvoudig in de webwinkel te plaatsen. Er zijn op dit moment zes verschillende abonnementsvormen bij MijnWinkel.nl. Van een basis-pakket tot een 'enterprise'-systeem bedoelt voor onder meer groothandels. Per abonnementsvorm verschilt de betalingsmogelijkheden die je aan je klanten kunt aanbieden.

Heel wat bekende, vooral Nederlandtalige, bedrijven gebruiken MijnWinkel om een webwinkel aan te bieden op klanten of business-to-business-niveau. Onder meer postverspreider TNT gebruikt het voor haar tijdschriftenshop, en ook het tijdschrift 'Ouders van Nu' heeft haar webwinkel onder gebracht bij MijnWinkel.

Bekijk de informatie

Review door: Jaak (72 jaar) op 08-10-2010 om 22:15
Waardering: Waardering

later


Review door: Jaak (72 jaar) op 08-10-2010 om 22:22
Waardering: Waardering

dit is voor later


Review door: Claudia (17 jaar) op 03-07-2012 om 08:19
Waardering: WaarderingWaarderingWaarderingWaardering

handig systeem


Review door: kenneth (27 jaar) op 23-08-2012 om 10:48
Waardering: Waardering

LATER


Review door: kenneth (27 jaar) op 23-08-2012 om 10:49
Waardering: Waardering

LATER